Top
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis jeugdactiviteiten tijdens Summer Experience Nijkerk

19 juli 2021 - 27 augustus 2021

Gratis

Tijdens de hele zomervakantie organiseert de gemeente Nijkerk een uitgebreid programma van gratis sportieve, culturele en recreatieve activiteiten voor de jeugd van 4 t/m 18 jaar. Met al deze activiteiten doet de gemeente deze zomer iets extra’s voor de jeugd in Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen.

Wethouder Nadya Aboyaakoub: ‘In onze contacten met inwoners, scholen en maatschappelijke partners hebben we vernomen dat de coronatijd moeilijk was en soms nog is voor een deel van de gezinnen. Ouders en kinderen waren natuurlijk veel meer thuis. Daar moesten ze samen ook de rust en ruimte vinden om te werken en te leren. Veel moest online. En er waren voor de kinderen minder leuke activiteiten dan normaal, zoals naar (sport-) clubs gaan. Ook zagen zij hun vrienden veel minder. Voor de jeugd doen we daarom in deze zomervakantie graag iets extra’s. Daarom vind ik het heel fijn dat we met het gratis programma van de Summer Experience Nijkerk kunnen bijdragen aan een leuke zomervakantie waarin de jeugd nieuwe ervaringen kan opdoen!’

Alle activiteiten gratis


De Rijksoverheid heeft extra geld ter beschikking gesteld om speciaal voor de jeugd deze zomer iets extra’s te kunnen doen. Met dat geld organiseert de gemeente Nijkerk het uitgebreide programma van de Summer Experience Nijkerk met alle gratis activiteiten.

Nijkerk Sportief en Gezond, het Recreators Sportteam en de Bibliotheek gemeente Nijkerk zorgen van maandag 19 juli t/m vrijdag 27 augustus voor leuke, interactieve en inspirerende activiteiten op verschillende plekken in de gemeente. Op het programma staat een keur aan sportieve, recreatieve en culturele activiteiten voor de jeugd van 4 t/m 18 jaar.

Bekijk het hele programma met sport & spel, workshops, clinics en theatervoorstellingen op www.nijkerk.eu/summer-experience.

Gegevens

Begin:
19 juli 2021
Einde:
27 augustus 2021
Kosten:
Gratis
Site:
www.nijkerk.eu/summer-experience

Organisator

Gemeente Nijkerk