Top

Toffe Disney+ Films

Toffe Disney+ Films

Heb je Disney+ maar geen idee wat je moet kijken? Hier zijn 3 films die je geheid leuk gaat vinden:
1. The Maze Runner

De film speelt zich af in een het midden van een groot doolhof. De hoofdrolspeler Thomas en 60 andere jongeren worden wakker in het midden van het doolhof omringt door muren, zonder uitgang. Thomas herinnert zich niks meer. In het doolhof lopen gevaarlijke wezens rond. Thomas en zijn vrienden proberen samen een uitweg te vinden maar het plan wat ze hadden loopt iets anders dan gedacht. Deze Engelse sciencefictionfilm – gebaseerd het boek – richt zich op jongeren tussen de 12 en 19 jaar.
2. WALL-E

Een robotje genaamd WALL-E is al 700 jaar lang de aarde aan het opruimen. Op een dag komt hij een andere robot tegen genaamd EVE tegen. Samen gaan zij op avontuur door de ruimte en beleven de meest gekke dingen met als hoofddoel de aarde weer leefbaar te maken voor de mensheid. De film is genomineerd voor 6 Oscars en heeft onder andere ook twee Grammy awards en één golden globe gewonnen. Een liefdevol verhaal en een leuke animatiefilm voor jong en oud!
3. Toy Story 2

De prijswinnende film met maar liefst 38 verschillende awards staat ver bovenaan op nummer 1. De animatiefilm gaat over het speelgoed van Andy. Het speelgoed leeft zodra Andy niet kijkt. Woody (een speelgoed cowboy) speelt de hoofdpersoon in de serie. Eén van zijn speelgoed vrienden wordt verkocht door de moeder van Andy op de rommelmarkt. Woody en zijn vrienden gaan op avontuur en proberen hun vriend terug te krijgen, kosten wat het kost. De zoektocht naar hun vriend blijkt moeilijker dan Woody gedacht had. Deze film is een komische avonturenfilm.