Top

Nieuwkomers op Netflix

Nieuwkomers op Netflix

Love and monsters

Zeven jaar geleden brak er een virus uit op aarde en is Joel Dawson ondergedoken in een bunker. Sindsdien is hij niet uit deze bunker geweest en is 95% van de mensen uitgestorven door het virus. Hij besluit uit zijn bunker te gaan. Met de mensen die ook schuil zaten in de bunker gaat hij op onderzoek uit en komt de meest verbazingwekkende dingen tegen. Spannend, eng en kwetsbaar is deze avonduren film met Dylan O’Brien, Jessica Henwick en Michael Rooker als hoofdpersonen.

Verschrikkelijke ikke
3
Gru (een oud superschurk) werkt nu bij een geheime opsporingsdienst. De opsporingsdienst is gespecialiseerd in het opsporen van grote criminelen. Hij krijgt de opdracht een schurk op te pakken die de grootste diamant ter wereld gestolen heeft. De opdracht om hem te pakken heeft hij gefaald en hij word ontslagen. Kort nadat hij ontslagen is ontdekt hij een nieuw familie lid. Dit familie lid is niet wat hij verwacht had… Een vermakelijke animatiefilm voor jongeren.

Ferry 

Liefhebbers van de serie Undercover opgelet! 14 mei komt er een nieuwe film uit: Ferry. In deze misdaadthriller rolt Ferry (Frank Lammers) steeds dieper in de criminele wereld. Hij moet steeds meer opdrachten uitvoeren. Tijdens deze opdrachten komt er van alles op zijn pad terecht. De film is geproduceerd door dezelfde makers als Undercover, dus de verwachtingen zijn dat dit weer een spectaculaire film wordt! Netflix omschrijft deze Belgische film als ‘misdraaddrama’ en ‘thriller’.